meer... rondleiding live demo inschrijven inloggen

Ontwikkeling AdvoPerfect voor Office

1 januari 2019 -Vier kantoren stappen over van Legal Eagle en 1 beginnend kantoor kiest voor AdvoPerfect.

1 oktober 2018 -De beta testers stappen 'echt'over. De voorinschrijving met korting is gesloten.

8 juli 2018 - Versie 1 is uit. Een demo is te downloaden door een password via stephan@snaap.nl aan te vragen..

19 april 2018 - AdvoPerfect voor Office (APO) staat in beta versie bij drie kantoren. Als u ook mee wilt testen kunt u mij bellen, 06 1335 7731.

Pieter Boonstra van Care Consultants checkt of APO voldoet voor zijn Word document beheer systeem. Tot nu toe gaat het prima en we werken nauw samen.

zaken

Informatie Legal Eagle

29 augustus 2017 - Op 22 augustus 2017 bracht SDU het bericht dat zij half 2018 zullen stoppen met het uitgeven van Legal Eagle.

Tevens raden zij internet pakket Basenet aan als opvolger.

Deze onbegrijpelijke stap (bij een installed base van +/- 700 kantoren) zal de strijd om die kantoren intensiveren.

Ik raad u voorlopig aan gewoon door te werken met Eagle. Als u toch naar het internet wilt migreren is AdvoPerfect een betere en veel goedkopere oplossing.

Ook als u het documentbeheer liever lokaal houdt (daar zijn hele goede argumenten voor) is AdvoPerfect een aanrader. Het maakt dezelfde bestanden aan als Eagle en is dus meteen te gebruiken met uw huidige modellen.

Ondertussen werk ik aan een nieuw Windows pakket, dat AdvoPerfect voor Office zal heten en uiterlijk 1 juli 2018 leverbaar zal zijn.

*****

5 september 2017 - Leagle Eagle blijkt nog steeds gebaseerd op een analyse en ontwerp van 1997 van mijn hand. Dat er 20 jaar later veranderingen zijn in zowel de vereisten als aan de wensen van een pakket voor advocaten behoeft geen betoog.

In 2006 heb ik het pakket AdvoPerfect voor Internet ontworpen. Ik zal nu een nieuw ontwerp voor Advoperfect voor Office maken, waarbij ik verbeteringen ook in het internet pakket zal opnemen.